Skip to content

 

OVER ONS

NET.WERK is een kersvers merk waarvoor Emmy Cleophas en Tommy Schouren de handen ineengeslagen hebben. Een eerder passie-project van Emmy wat nu onder een nieuwe naam en met hulp van haar vriend Tommy nieuw leven ingeblazen wordt. De wil om posters, kaarten, stationary en ander grafisch werk te maken naast een fulltime baan is er bij Emmy altijd geweest en in deze tijden kan iedereen wel wat moois gebruiken.

‘Nu we NET.WERK samen kunnen opstarten geloven wij dat we hele fijne producten voor jullie kunnen maken. En omdat wij houden van het geven van cadeaus is onze main thought… Gifts&Graphics.

Sidenote: cadeaus voor jezelf zijn natuurlijk ook erg belangrijk

We houden zoveel mogelijk in de gaten waar en hoe onze producten op een duurzamere manier gemaakt kunnen worden. Zo zijn sommige verpakkingen van graskarton gemaakt en recyclen we kokers van een eerder project. Later volgen leuke tips om de kokers te recyclen. Verder laten we alles binnen Nederland produceren en bewerken we de producten zelf handmatig. Op deze manier brengen we met liefde (such a cliché, but true) producten die jou én een ander een goed gevoel geven.’

SAMEN MAKEN WIJ NET.WERK

Website-afbeeldingen11

enough talking, klik hier door naar onze producten : )